Ugandai Bourbon vaníliarúd. Csokoládés aroma, 2,2% vanilin tartalommal. Ingyenes szállítással. 

Szállítási információk

 

Delicate Fűszerboltom Optimális Szállítási Megoldások


 
A leggyakrabban használt fizetési forma, melyet vásárlóink kedvelnek:

Előreutalás, Paypal és bankkártyás fizetés esetén minden vaníliaterméket ingyen eljuttattunk Neked postán elsőbbségi vagy ajánlott elsőbbségi levélként. A Delicate Vanília termékek tartalmazzák a postára adás költségét.
Ebben az esetben a beérkezett összeg után azonnal postára adjuk a terméket. Szállítási idő: 2-3nap

Előreutalás esetén és 7000 ft feletti megrendelés esetén a futárszolgálatot vesszük igénybe, nem postai úton küldjük ki az árut.

Fontos: Postai úton megrendelt termék esetén, ha irodaházba kéred a terméket, úgy mindenképpen írd oda az irodaház nevét és minden elérhetőséget, mert sok esetben már visszajött. Ebben az esetben nem tudjuk vállalni másodszorra is a termék ingyenes postázását.
 
Ajándékozd meg ismerőseid Vaníliarúddal vanília porral. Te megrendeled, mi becsomagoljuk és kiszállítjuk annak, akinek ajándékba szánod.

Futárszolgálat
Amennyiben futárral kéred a vaníliát, úgy a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül kiszállítjuk a csomagot címére.
A futárszolgálat díja 1500 ft, mely tartalmazza az utánvétes vásárlási lehetőséget. GLS futárszolgálattal dolgozunk együtt hosszú évek óta, akikben eddig még nem csalódtunk.

 
 
100% Visszavásárlási Garancia. Minden termékünkre pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Amennyiben nem vagy megelégedve termékünkkel, úgy 30 napos visszavásárlást biztosítunk Neked. 

 

Legfrissebb

A vaníliáról...

A vaníliáról...

...

Vaníliás kávé

Édesítsd meg a reggelt!

...

Pikáns teakülönlegesség!

Csak ínyenceknek!

...