Ugandai Bourbon vaníliarúd. Csokoládés aroma, 2,2% vanilin tartalommal. Ingyenes szállítással. 

A vaníliaporral, vanília őrleménnyel még sokan ismerkednek, holott igen nagymértékben használják.  Készítenek vaníliás fagylaltot, desszerteket és egyéb olyan finomságokat, melyek elengedhetetlen alapanyaga a vaníliarúd, vagy vaníliapor. Én kipróbáltam és működik. A vaníliapor tulajdonképpen az egész kiszáradt vaníliarudak örleménye. Össze kelle keverni cukorral (az arány egyedi, de vigyázz, mert nagyon erős a por, ezért 1:8 arányban vagy még nagyobb arányban is szokták keverni) és kész a vaníliáscukor. Az összekevert "vaníliáscukor" így mindenbe belerakható, azonnal fogyasztható. Isteni ízt ad a tejnek, és egyéb vaníliás finomságoknak. Amire ügyelj vásárláskor:

3 fajta vaníliapor van a piacon:

1. Fekete vágott Vaníliából (vanilla cuts) készült vanília őrlemény. Ilyenkor a vaníliát még kb. 25% nedvességtartalom mellett kezdik őrőlni, hogy az aroma megmaradjon és intenzív legyen. Ez a legdrágább, de a legjobb minőség

2. Fekete vágott vanília és száraz vanília keverékéből készült vaníliapor: közepes minőségű vanília, amiben van kíváló minőségű fekete vanília és száraz (enyhébb aromával rendelkező) vanília. Ennek ára elfogadhatóbb.

3. Száraz vaníliából készült vanília őrlemény: Ezt tulajdonképpen nem tudom miért gyártják, de ez is jelen van a piacon. Aromája elenyésző, vanilintartalom is minimális. Az olyan előállítóknak való, akik spórolni szeretnének és a minőséggel egyáltalán nem foglalkoznak. 

Bourbon Vanília őrlemény

Megjelenítés: lista táblázat
Rendezés:
Listázás:
1 véleményen alapján.
A porított vanília ideális hideg, illetve meleg italok ...
58,000Ft
Nettó ár: 45,669Ft
1 véleményen alapján.
Delicate Bourbon Vaníliapor Uganda A vaníliapor elle...
12,000Ft
Nettó ár: 9,449Ft

Legfrissebb

A vaníliáról...

A vaníliáról...

...

Vaníliás kávé

Édesítsd meg a reggelt!

...

Pikáns teakülönlegesség!

Csak ínyenceknek!

...